Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с бутона за завъртане на въздуха в купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с бутона за завъртане на въздуха в купето

Здравейте,
    От няколко дни не мога да изключа бутона за завъртане на въздуха в купето(този който е до бутона за включване на климатика). Когато държа бутона натиснат индикатора изгасва, но при отпускане стои постоянно светещ. Според мен пластинката, която е в бутона се е счупила. Има ли вариант за поправка без да се разглобява цялото табло? Колата е 145ts.
    Last edited by kevoto; d.m.y г., 11:54.

мисля че винаги свети,когато копчето за скоростта на вентилатора е на ОФФ. дай го на 0
    точка

Comment

До вчера не светеше, ще погледна после.

Comment

Здравей,колега и на мойта беше така и се оправи чак като смених ключето така че спокойно
        Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

това Фейслифт или не? вътрешен имам в предвид?
          sigpic
          Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
          FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Така изглеждат нещата:

Comment

колега на ли ти казах разглобяваш централната конзола сваляш платката с двете копчета сменяш ключето и по обрате ред.Друг въпрос е дали ще намериш такова ключе
              Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Сменял съм такова ключе на 145-ца преди 2 години. Има ги по магазините и са 1:1 с оригинала.

Помня, че беше запоено за една платка. Разпояваш старото, запояваш новото и си ти.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Благодаря за отговорите.
                  Ако дадете и съвет къде в Стара Загора да я оставя за ремонт, че сваляне на таблото ми се вижда непосилна задача за мен.

Comment

Първоначално публикувано от kevoto Покажи съобщение
                    Благодаря за отговорите.
                    Ако дадете и съвет къде в Стара Загора да я оставя за ремонт, че сваляне на таблото ми се вижда непосилна задача за мен.
                    Напротив. Много лесно се сваля.
                    Ето една тема, където е описано как се сваля, но първоначално може да се стреснеш много, защото колегата сваля цялото табло, а не само конзолата и разглобяването е много.
                    Иначе конзолата е работа за не повече от 5 мин.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=40203

Comment

Така като гледам, май не е толкова трудно. Само да попитам за въздуховода от точка 2 и корите от точка 4 дали трябва да се свалят в моя случай? Иначе съм до точка 8, нали?

Comment

Първоначално публикувано от kevoto Покажи съобщение
                        Така като гледам, май не е толкова трудно. Само да попитам за въздуховода от точка 2 и корите от точка 4 дали трябва да се свалят в моя случай? Иначе съм до точка 8, нали?
                        Мисля, че въздуховода излиза заедно с конзолата но не съм на 100% сигурен. Корите от т.4 не трябва да ги сваляш.

Реално твоите стъпки са 1, 2, 3, 5, 6 и 7. Двата бутона са в една черна кутийка с платка вътре, в която влиза букса.
                        Тази кутийка се държи на 2 види за гърба на конзолата. Разкачаш буксата, развиваш видите и си ти.
                        Дано успееш да намериш същите бутончета по магазините в Стара Загора.

Comment

Working...
                        X